rakennusliike-redhex-logo-01-1024x328

Palvelumme

Erikoisosaamistamme ovat erilaiset betonirakenteet. Palveluihimme kuuluvat myös muut rakennuspalvelut. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä.

Perustukset

Toteutamme erikokoiset perustukset omalla muottikalustollamme. Teemme aina valmiin muottisuunnitelman ja toimitamme työmaalle tarvittavan muottimäärän. Valmiin muottikaluston etuja ovat nopea muottien asennus sekä purku, vähäinen jätteen määrä sekä uudelleen käytettävän kaluston ekologisuus. 

Anturat ja sokkelit raudoitamme vaivattomasti piirustuksien mukaan parhailla työkaluilla niin että raudoitustarkastukset menevät läpi varmasti. Raudoituksemme kestävät tarkempiakin tarkasteluja. Betonin asennamme jouhevasti tiivistettynä kuvanmukaiseen korkoon. Teemme kaikenlaiset perustusurakat alusta loppuun sovitusti aikataulussa.

Rungot

Betonirunkorakenteet anturoista viimeiseen kattoholviin asti, joko elementeistä tai paikalla valettuna. Kerrosten väliset paikalla valettavat holvit teemme omalla muottikalustolla tai ontelolaatoilla muottitöineen juotosvaluihin asti. Asennamme kaikenlaiset elementit omalla tuentakalustollamme huolellisesti. Hoidamme runkovaiheen kaikki tarvittavat työt sopimuksen mukaan.

Betonilattiat

Lattiavalut ovat tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativa työvaihe, ja meiltä sitä löytyy. Teemme niin lattiavalut kuin holvivalut aina huolellisesti. Mittatarkan valun pinnalta on mukava jatkaa seuraavaan työvaiheeseen. Kauttamme saat sirotepinnoitteet esimerkiksi konehalleihin

Joko pistetään ranttaliksi?

Tarvitsetko neuvoa? Askarruttaako mieltäsi jokin betonirakentamiseen tai muuhun rakentamiseen liittyvä? Anna meidän auttaa!

Takaamme kustannustehokkaat ratkaisut vankalla kokemuksella ja alan
viimeisimmillä tiedoilla.

Scroll to Top